Merenmarja-merileväkaviaari

Hienostunut, mutta edullinen makuelämys! 

Polartrade Finland Oy:n tuotevalikoimaan kuuluva Merenmarja-merileväkaviaari on makumaailman herkullinen taideteos. Voidaan sanoa, että Merenmarja-merileväkaviaari on mitä aidoin jäljitelmä varsinaisesta kaviaarista hienostuneen makunsa vuoksi. Suurin ero aitoon kaviaariin onkin huomattavasti edullisempi hinta.

Merilevästä ja kasviproteiinista valmistettu Merenmarja-merileväkaviaari on jatkojalostettu tanskalaisesta Cavi-art-merilevävalmisteesta ja sitä on saatavilla sekä punaisena että mustana. Molempia värejä on myös tarjolla valkosipulin makuisena.

Merenmarja-merileväkaviaari on edullinen arki- ja juhlakaviaari, joka soveltuu mainiosti moneen käyttöön. Se on myös kolesteroliton tuote ja sopii mainiosti myös aidon mädin tai kaviaarin makua vierastavalle.

Suosittu herkku

Yrityksemme aloitti tuotteen markkinoinnin Suomessa vuonna 2010. Nykyään korkealaatuinen Merenmarja-merileväkaviaari onkin Suomen eniten myyty merileväkaviaari-sarja. Hienostuneella maulla on kysyntää Hangosta Lapin perukoille asti. Merenmarja ei myöskään ole suotta Euroopan myydyimpien merilevävalmisteiden kärjessä. Merenmarja-merileväkaviaaria toimitetaan vuosittain Eurooppaan lähes miljoona kiloa. Suurin osa tuotannosta menee Saksaan, Ranskaan, Hollantiin ja Belgiaan. 

Merileväkaviaari-reseptejä

Merenmarja-merileväkaviaari sopii ominaisuuksiensa ja edullisuutensa vuoksi niin arkeen kuin juhlaan. Se ei päästä väriä ja soveltuu hyvin myös kuumennukseen. Merenmarja on mainio valinta myös kesämökille tai seisovaan pöytään. Reseptit-blogistamme saat inspiraatiota Merenmarja-merileväkaviaarin käyttöön niin arjessa kuin juhlassakin. 

Jälleenmyyjät

Merenmarja-merileväkaviaarin jälleenmyyjät löydät jälleenmyyjät-sivulta. Päivitämme jälleenmyyjätietoja säännöllisesti. 

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Merenmarja-merileväkaviaari on ehdottomasti kauppasi hyllytilan arvoinen. Sieltä se löytää tiensä nopeasti kuluttajan ostoskärryyn! Ota meihin yhteyttä! 

Seuraa Merenmarja-merileväkaviaaria sosiaalisessa mediassa

Suosittele meitä